IJZERSTERK IN STAALWERK,
MEER DAN 200 JAAR.

Diensten

Engineering

Op onze eigen tekenafdeling werken wij met het Tekla Structures 3d tekenpakket. Met dit 3d tekenpakket worden de staalconstructies uitgewerkt, de tekenaars maken een compleet 3d model.
Door de mogelijkheden tot integratie met andere systemen en software pakketten worden engineering en productie gekoppeld. Zo worden NC data gegenereerd waarmee onze CNC machines worden aangestuurd. Ook detailengineering wordt door ons uitgevoerd, eventueel kunnen wij ook de hoofdberekening van de staalconstructies verzorgen.

Productie

De staalconstructies worden in onze moderne fabriek door goed opgeleid, gecertificeerd en vakbekwaam personeel en een compleet CNC computergestuurd machinepark vervaardigd tot het gewenste eindproduct van de opdrachtgever.

 

Conservering

Na productie zijn er diverse mogelijkheden om de staalconstructie te verduurzamen. De staalconstructie kunnen wij voorzien van een natlak- of poedercoatsysteem zowel enkellaags als meerlaags, maar ook thermisch verzinken, duplexsystemen en brandwerend coaten behoren tot de mogelijkheden.

Montage

Middels de ingediende veiligheidsplannen en montageplannen zullen de staalconstructies door eigen ervaren monteurs, welke allen VCA danwel VCA-VOL gecertificeerd zijn, worden gemonteerd.

 

Wij  zijn lid van:
Metaalunie

Samenwerkende
Nederlandse
Staalbouw

Contact opnemen of
een offerte ontvangen?
Klik hier